Food proteins and lipids / (Record no. 2626)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01391cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001865654
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231102417.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0306455862
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751170689
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/MK/EG/DZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/HTs
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxu
-- xxk
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Food proteins and lipids /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Srinivasan Damodaran.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York ;
-- London :
Nazwa wydawcy Plenum Press,
Data wydania 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość VIII, 211 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 26 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Advances in Experimental Medicine and Biology,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0065-2598 ;
Numeracja vol. 415
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Materiały z sympozjum, które odbyło się 22-23 sierpnia 1995 w Chicago.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy poszczególnych rozdziałach.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Białka w żywieniu
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 157390
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Lipidy w żywieniu człowieka
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 157391
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy zawartość białek
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 157392
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy zawartość lipidów
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 157393
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Damodaran, Srinivasan.
9 (RLIN) 5997
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Plenum Publishing.
Relationship pbl
9 (RLIN) 120856
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Advances in Experimental Medicine and Biology
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0065-2598
Numeracja vol. 415
9 (RLIN) 93
920 ## -
-- 0-306-45586-2
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Wartość, cena zakupu Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 01/03/2000 332.11 4 202339 1000202339 10/05/2014 01/03/2000 Basic collection