Jakość żywności a rolnictwo ekologiczne : warsztaty zorganizowane w ramach projektu Accompanying Measure do projektu Flair-Flow Europe IV : Kraków, 18.11.2002 /

Jakość żywności a rolnictwo ekologiczne : warsztaty zorganizowane w ramach projektu Accompanying Measure do projektu Flair-Flow Europe IV : Kraków, 18.11.2002 / [oprac. red. Ewa Ślawska ; tł. tekstów z j. ang. na j. pol. Monika Trząskowska] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. - Kraków : "Akapit", 2002. - 64 s. : il. ; 24 cm.

Przedmowa: Warsztaty nt. Jakość Żywności a Rolnictwo Ekologiczne zostały zorganizowane w dn. 18.11.2002 w Krakowie w ramach projektu Accompanying Measure - AM do projektu Flair Flow Europe IV (FFE) realizowanego w ramach V Programu Ramowego Unii Europejskiej.

Bibliogr. przy niektórych ref.


Część ref. w jęz. ang. i równol. pol., ref. w jęz. pol. ze streszcz. ang.

837108109X


Żywność--jakość--konferencje.
Rolnictwo ekologiczne--konferencje.