Jakość żywności a rolnictwo ekologiczne : warsztaty zorganizowane w ramach projektu Accompanying Measure do projektu Flair-Flow Europe IV : Kraków, 18.11.2002 / [oprac. red. Ewa Ślawska ; tł. tekstów z j. ang. na j. pol. Monika Trząskowska] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.

Contributor(s): Ślawska, Ewa [Red.] | Trząskowska, Monika [Tł.] | Warsztaty nt. Jakość Żywności a Rolnictwo Ekologiczne (2002 ; Kraków)Material type: TextTextLanguage: Polish, English Summary language: English Original language: English, Polish Publication details: Kraków : "Akapit", 2002. Description: 64 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 837108109XSubject(s): Żywność -- jakość -- konferencje | Rolnictwo ekologiczne -- konferencje
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340275 Available 1000340275

Przedmowa: Warsztaty nt. Jakość Żywności a Rolnictwo Ekologiczne zostały zorganizowane w dn. 18.11.2002 w Krakowie w ramach projektu Accompanying Measure - AM do projektu Flair Flow Europe IV (FFE) realizowanego w ramach V Programu Ramowego Unii Europejskiej.

Bibliogr. przy niektórych ref.

Część ref. w jęz. ang. i równol. pol., ref. w jęz. pol. ze streszcz. ang.