Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego /
Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego /
red. nauk. Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński ; [aut. Anna Dobosz et al.].
- Poznań : Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, 2006.
- 236 s. ; 24 cm.
- Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, 183 1427-1117 ; .
- Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu nr 183 .
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
9788374171670
Żywność pochodzenia zwierzęcego--jakość--podręczniki akademickie.
Surowce zwierzęce
Towaroznawstwo
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo
664.017:637.07](075.8)
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
9788374171670
Żywność pochodzenia zwierzęcego--jakość--podręczniki akademickie.
Surowce zwierzęce
Towaroznawstwo
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo
664.017:637.07](075.8)