MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01573cam a2200373 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
zz2006884074 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231100128.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788374171670 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)69294084 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA N/PBza |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA N/PBza |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WA N/PBan |
-- |
WA N/PBmas |
-- |
WA U/JKs |
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Universal Decimal Classification number |
664.017:637.07](075.8) |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Ocena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
red. nauk. Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński ; [aut. Anna Dobosz et al.]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Poznań : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej, |
Data wydania |
2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
236 s. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Materiały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1427-1117 ; |
Numeracja |
183 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 235-236 i przy rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność pochodzenia zwierzęcego |
Określnik rzeczowy |
jakość |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
56289 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Surowce zwierzęce |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
171734 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Towaroznawstwo |
Source of heading or term |
DBN |
9 (RLIN) |
171304 |
658 ## - INDEX TERM--CURRICULUM OBJECTIVE |
Main curriculum objective |
Gospodarka, ekonomia, finanse |
658 ## - INDEX TERM--CURRICULUM OBJECTIVE |
Main curriculum objective |
Rolnictwo i leśnictwo |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Sobczyński, Andrzej. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
56239 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Zmudziński, Wojciech. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
56240 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Dobosz, Anna |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(ekonomia). |
9 (RLIN) |
56241 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Ekonomiczna (Poznań). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
100712 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Materiały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1427-1117 |
Numeracja |
nr 183 |
9 (RLIN) |
941 |
920 ## - |
-- |
978-83-7417-167-0 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |