Rheology essentials of cosmetic and food emulsion /
Brummer, Rüdiger (1950- ).
Rheology essentials of cosmetic and food emulsion / Rüdiger Brummer. - Berlin ; Heidelberg : Springer, cop. 2006. - XVIII, 180, [2] s. : fot. (w tym kolor.), rys., wykr. ; 24 cm. - Springer Laboratory . - Springer Laboratory .
184 figures, 139 in color and 18 tables.
Bibliogr. s. 173-176. Indeks.
3540255532 9783540255536
Reologia (fizyka).
Kosmetyki.
Żywność.
Rheology essentials of cosmetic and food emulsion / Rüdiger Brummer. - Berlin ; Heidelberg : Springer, cop. 2006. - XVIII, 180, [2] s. : fot. (w tym kolor.), rys., wykr. ; 24 cm. - Springer Laboratory . - Springer Laboratory .
184 figures, 139 in color and 18 tables.
Bibliogr. s. 173-176. Indeks.
3540255532 9783540255536
Reologia (fizyka).
Kosmetyki.
Żywność.