MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01240cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
zz2005814425 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231090903.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
3540255532 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9783540255536 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1091333981 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Brummer, Rüdiger |
Daty biograficzne |
(1950- ). |
9 (RLIN) |
73667 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Rheology essentials of cosmetic and food emulsion / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Rüdiger Brummer. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Berlin ; |
-- |
Heidelberg : |
Nazwa wydawcy |
Springer, |
Data wydania |
cop. 2006. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XVIII, 180, [2] s. : |
Oznaczenie ilustracji |
fot. (w tym kolor.), rys., wykr. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Springer Laboratory |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
184 figures, 139 in color and 18 tables. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 173-176. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Reologia (fizyka). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
44865 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kosmetyki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
28565 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36411 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Springer Laboratory |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0945-6074 |
9 (RLIN) |
73668 |
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/zz2005814425.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/zz2005814425.jpg</a> |
920 ## - |
-- |
3-540-25553-2 |
920 ## - |
-- |
978-3-540-25553-6 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reference collection |