Rheology essentials of cosmetic and food emulsion / (Record no. 36668)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01240cam a2200349 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2005814425
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231090903.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 3540255532
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9783540255536
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1091333981
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Brummer, Rüdiger
Daty biograficzne (1950- ).
9 (RLIN) 73667
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Rheology essentials of cosmetic and food emulsion /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Rüdiger Brummer.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Berlin ;
-- Heidelberg :
Nazwa wydawcy Springer,
Data wydania cop. 2006.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XVIII, 180, [2] s. :
Oznaczenie ilustracji fot. (w tym kolor.), rys., wykr. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Springer Laboratory
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna 184 figures, 139 in color and 18 tables.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 173-176. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Reologia (fizyka).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 44865
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kosmetyki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 28565
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36411
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Springer Laboratory
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0945-6074
9 (RLIN) 73668
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/zz2005814425.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/zz2005814425.jpg</a>
920 ## -
-- 3-540-25553-2
920 ## -
-- 978-3-540-25553-6
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reference collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany UKD Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Wypożyczalnia 29/07/2009 K-222/2009 483.59 1000287456 6 287456 1000287456 28/05/2014 620.2 22/09/2009 Reference collection