Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczne : praca zbiorowa /
Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczne : praca zbiorowa /
pod red. Teresy Smolińskiej i Wiesława Kopcia ; [aut.: Łukasz Bobak et al.].
- Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2009.
- 467 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
9788360574782
Drób--produkcja i handel--podręczniki akademickie.
Higiena żywności--podręczniki akademickie.
Mięso drobiowe--produkcja i handel--podręczniki akademickie.
Mięso drobiowe--przerób--podręczniki akademickie.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
9788360574782
Drób--produkcja i handel--podręczniki akademickie.
Higiena żywności--podręczniki akademickie.
Mięso drobiowe--produkcja i handel--podręczniki akademickie.
Mięso drobiowe--przerób--podręczniki akademickie.