Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczne : (Record no. 40868)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01660cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001560199
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231103109.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788360574782
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751102514
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/LL
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/LL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/LL
-- LUBL 58/LL
-- LUBL 58/ESs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczne :
Ciąg dalszy tytułu praca zbiorowa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Teresy Smolińskiej i Wiesława Kopcia ; [aut.: Łukasz Bobak et al.].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Wrocław :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Data wydania cop. 2009.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 467 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA
Tekst uwagi Publikacja dofinansowana przez Dziekana Wydziału Nauk o Żywności, Katedrę Technologii Surowców Zwierzęcych i Zarządzania Jakością oraz firmy: "Bomadek" Sp. z o.o., PPH Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Drób
Określnik rzeczowy produkcja i handel
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 88117
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Higiena żywności
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 72828
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso drobiowe
Określnik rzeczowy produkcja i handel
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 44022
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso drobiowe
Określnik rzeczowy przerób
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 88118
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Smolińska-Juny, Teresa.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 88119
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kopeć, Wiesław.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 88120
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Bobak, Łukasz.
9 (RLIN) 88121
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Relationship pbl
9 (RLIN) 101170
920 ## -
-- 978-83-60574-78-2
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 08/03/2023 IN/33/2023 36.96 1000340279   340279 1000340279 08/03/2023 36.96 08/03/2023 Basic collection