Selected problems of food quality evalution = Wybrane problemy oceny jakości żywności /
Selected problems of food quality evalution = Wybrane problemy oceny jakości żywności /
Wybrane problemy oceny jakości żywności
ed. Jerzy Żuchowski, Ryszard Zieliński.
- Radom : Politechnika Radomska. Wydawnictwo : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, cop. 2010.
- 201, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. pzry rozdz.
Tyt. równol. ang. pol., tekst częśc. ang. pol., spis treści w jęz. ang. i pol.
9788373514478 9788372049322
Owoce--jakość--ocena--Polska.
Produkty mleczne--jakość--ocena--Polska.
Warzywa--jakość--ocena--Polska.
Żywność--jakość--ocena--Polska.
Bibliogr. pzry rozdz.
Tyt. równol. ang. pol., tekst częśc. ang. pol., spis treści w jęz. ang. i pol.
9788373514478 9788372049322
Owoce--jakość--ocena--Polska.
Produkty mleczne--jakość--ocena--Polska.
Warzywa--jakość--ocena--Polska.
Żywność--jakość--ocena--Polska.