Projektowanie procesów technologicznych w przemyśle spożywczym /
Projektowanie procesów technologicznych w przemyśle spożywczym /
pod red. Elżbiety Gąsiorek.
- Wrocław : Uniwersytet Ekonomiczny, 2011.
- 98, [1] s. : il. ; 24 cm.
Literatura przy rozdz.
Skrypt przeznaczony dla studentów III roku Wydziału Inżynieryjno-Ekonomicznego do przedmiotu projektowanie inżynierskie i technologiczne na specjalności Inżynieria Produktów Żywnościowych.
9788376950594
Projektowanie techniczne--podręczniki akademickie.
Przemysł rolno-spożywczy--podręczniki akademickie.
Literatura przy rozdz.
Skrypt przeznaczony dla studentów III roku Wydziału Inżynieryjno-Ekonomicznego do przedmiotu projektowanie inżynierskie i technologiczne na specjalności Inżynieria Produktów Żywnościowych.
9788376950594
Projektowanie techniczne--podręczniki akademickie.
Przemysł rolno-spożywczy--podręczniki akademickie.