Technologia produktów owocowych i warzywnych : podręcznik akademicki. T. 2 /
Jarczyk, Andrzej (1933- ).
Technologia produktów owocowych i warzywnych : podręcznik akademicki. T. 2 / Andrzej Jarczyk, Witold Płocharski. - Skierniewice : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Ekonomiczno-Humanistycznej im. prof. Szczepana A. Pieniążka, 2010. - 380 s. : il. ; 24 cm.
BIbliogr. przy rozdz.
9788361179085
Owoce--przerób--podręczniki akademickie.
Warzywa--przerób--podręczniki akademickie.
Technologia produktów owocowych i warzywnych : podręcznik akademicki. T. 2 / Andrzej Jarczyk, Witold Płocharski. - Skierniewice : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Ekonomiczno-Humanistycznej im. prof. Szczepana A. Pieniążka, 2010. - 380 s. : il. ; 24 cm.
BIbliogr. przy rozdz.
9788361179085
Owoce--przerób--podręczniki akademickie.
Warzywa--przerób--podręczniki akademickie.