Technologia produktów owocowych i warzywnych : podręcznik akademicki. T. 2 / Andrzej Jarczyk, Witold Płocharski.

By: Jarczyk, Andrzej, (1933- )Contributor(s): Płocharski, WitoldMaterial type: TextTextPublication details: Skierniewice : Wydawnictwo Wyższej Szkoły Ekonomiczno-Humanistycznej im. prof. Szczepana A. Pieniążka, 2010. Description: 380 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788361179085Subject(s): Owoce -- przerób -- podręczniki akademickie | Warzywa -- przerób -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 341257/2 664 Tylko na miejscu 1000341258

BIbliogr. przy rozdz.