Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego /
Molenda, Jerzy (1940- ).
Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / Jerzy Molenda. - Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010. - 338, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik akademicki dla studentów kierunków medycyna weterynaryjna, zootechnika, nauka o żywności i innnych.
9788377170236
Żywność pochodzenia zwierzęcego--mikrobiologia--podręczniki akademickie.
Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / Jerzy Molenda. - Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010. - 338, [1] s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik akademicki dla studentów kierunków medycyna weterynaryjna, zootechnika, nauka o żywności i innnych.
9788377170236
Żywność pochodzenia zwierzęcego--mikrobiologia--podręczniki akademickie.