Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego / Jerzy Molenda.

By: Molenda, Jerzy, (1940- )Contributor(s): Uniwersytet Przyrodniczy (Wrocław). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextPublication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2010. Description: 338, [1] s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788377170236Subject(s): Żywność pochodzenia zwierzęcego -- mikrobiologia -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 340549 579 Tylko na miejscu 1000340549

Bibliogr. przy rozdz.

Podręcznik akademicki dla studentów kierunków medycyna weterynaryjna, zootechnika, nauka o żywności i innnych.