Poradnik do ćwiczeń laboratoryjnych z wybranych zagadnień technologii przemysłu spożywczego : przemysł zbożowo-młynarski, piekarniczy i cukierniczy /

Dziuba, Szymon.

Poradnik do ćwiczeń laboratoryjnych z wybranych zagadnień technologii przemysłu spożywczego : przemysł zbożowo-młynarski, piekarniczy i cukierniczy / pod red. Katarzyny Szołtysek ; [aut. Szymon T. Dziuba, Agnieszka Piekara]. - Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2011. - 97 s. : il. ; 24 cm. - Skrypty Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu . - Skrypty Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu .

Bibliogr. przy rozdz.

9788376951065


Mąka--analiza--podręczniki laboratoryjne.
Wyroby piekarniczo-cukiernicze--analiza--podręczniki laboratoryjne.
Zboża--analiza--podręczniki laboratoryjne.