Poradnik do ćwiczeń laboratoryjnych z wybranych zagadnień technologii przemysłu spożywczego : przemysł zbożowo-młynarski, piekarniczy i cukierniczy / pod red. Katarzyny Szołtysek ; [aut. Szymon T. Dziuba, Agnieszka Piekara].

By: Dziuba, SzymonContributor(s): Szołtysek, Katarzyna [Red.] | Piekara, Agnieszka | Uniwersytet Ekonomiczny (Wrocław). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextSeries: Skrypty Uniwersytetu Ekonomicznego we WrocławiuPublication details: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2011. Description: 97 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788376951065Subject(s): Mąka -- analiza -- podręczniki laboratoryjne | Wyroby piekarniczo-cukiernicze -- analiza -- podręczniki laboratoryjne | Zboża -- analiza -- podręczniki laboratoryjne
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342329 Available 1000342329
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342062 Available 1000342062

Bibliogr. przy rozdz.