Bezpieczeństwo żywności i żywienia /
Bezpieczeństwo żywności i żywienia /
pod red. Jana Gawęckiego i Zbigniewa Krejpcio.
- Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014.
- 149 s. : il. ; 24 cm.
- Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu ; z. 13 .
- Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu z. 13 .
Inform. od wydawcy: w książce są dwa poprawne ISBN-ny. ISBN ze s. red. dotyczy tylko 500 egz. przeznaczonych dla uczestników Olimpiady Żywieniowej. ISBN z okł. związany jest z pozostałym wyd.
Bibliogr. s. 143-149.
9788371607424 9788371607417
Higiena żywności.
Żywność--skażenie.
Bezpieczeństwo żywności.
Inform. od wydawcy: w książce są dwa poprawne ISBN-ny. ISBN ze s. red. dotyczy tylko 500 egz. przeznaczonych dla uczestników Olimpiady Żywieniowej. ISBN z okł. związany jest z pozostałym wyd.
Bibliogr. s. 143-149.
9788371607424 9788371607417
Higiena żywności.
Żywność--skażenie.
Bezpieczeństwo żywności.