Bezpieczeństwo żywności i żywienia / pod red. Jana Gawęckiego i Zbigniewa Krejpcio.

Contributor(s): Gawęcki, Jan, (1944- ) [Red.] | Krejpcio, Zbigniew [Red.] | Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextSeries: Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu ; z. 13Publication details: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2014. Description: 149 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788371607424; 9788371607417Subject(s): Higiena żywności | Żywność -- skażenie | Bezpieczeństwo żywności
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 312150 Available 1000312150

Inform. od wydawcy: w książce są dwa poprawne ISBN-ny. ISBN ze s. red. dotyczy tylko 500 egz. przeznaczonych dla uczestników Olimpiady Żywieniowej. ISBN z okł. związany jest z pozostałym wyd.

Bibliogr. s. 143-149.