Techniki molekularne w analizie zafałszowań żywności /
Sawicki, Wojciech (technolog żywności).
Techniki molekularne w analizie zafałszowań żywności / Wojciech Sawicki ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. - Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 2016. - 132, [3] s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
Bibliogr., netogr., wykaz aktów prawnych s. 115-132.
Streszcz ang., niem.
9788376632056
Przemysł rolno-spożywczy--kontrola jakości.
Żywność--analiza.
Żywność--falsyfikacja i inspekcja.
Techniki molekularne w analizie zafałszowań żywności / Wojciech Sawicki ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. - Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 2016. - 132, [3] s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cm.
Bibliogr., netogr., wykaz aktów prawnych s. 115-132.
Streszcz ang., niem.
9788376632056
Przemysł rolno-spożywczy--kontrola jakości.
Żywność--analiza.
Żywność--falsyfikacja i inspekcja.