Techniki molekularne w analizie zafałszowań żywności / Wojciech Sawicki ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.

By: Sawicki, Wojciech (technolog żywności)Contributor(s): Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin) | Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin). Wydawnictwo Uczelniane [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English, German Publication details: Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 2016. Description: 132, [3] s. : il. (w tym kolor.) ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788376632056Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- kontrola jakości | Żywność -- analiza | Żywność -- falsyfikacja i inspekcja
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 341978 664 Tylko na miejscu 1000341978

Bibliogr., netogr., wykaz aktów prawnych s. 115-132.

Streszcz ang., niem.