Kreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych /
Cyrek, Piotr (zarządzanie przedsiębiorstwem).
Kreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych / Piotr Cyrek, Maria Grzybek, Sylwester Makarski. - Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2016. - 203 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 189-195.
Streszcz. ang.
9788379963225
Zarządzanie jakością--Polska--1990-.
Przemysł rolno-spożywczy--Polska--1990-.
Żywność--jakość--Polska--1990-.
Przemysł rolno-spożywczy--Polska--Podkarpackie, Województwo (1999- ).
Preferencje konsumenta--Polska.
Kreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych / Piotr Cyrek, Maria Grzybek, Sylwester Makarski. - Rzeszów : Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2016. - 203 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 189-195.
Streszcz. ang.
9788379963225
Zarządzanie jakością--Polska--1990-.
Przemysł rolno-spożywczy--Polska--1990-.
Żywność--jakość--Polska--1990-.
Przemysł rolno-spożywczy--Polska--Podkarpackie, Województwo (1999- ).
Preferencje konsumenta--Polska.