MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01456cam a2200361 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx003817849 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231112154.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788379963225 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)968509221 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/DS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/DSs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
OLSZT 003/JG |
-- |
WR U/ZSs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Cyrek, Piotr |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(zarządzanie przedsiębiorstwem). |
9 (RLIN) |
100400 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Kreowanie jakości handlowej artykułów żywnościowych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Piotr Cyrek, Maria Grzybek, Sylwester Makarski. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Rzeszów : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, |
Data wydania |
2016. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
203 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 189-195. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Zarządzanie jakością |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
35824 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
67573 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
jakość |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
56272 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik geograficzny |
Polska |
-- |
Podkarpackie, Województwo (1999- ). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
88075 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Preferencje konsumenta |
Określnik geograficzny |
Polska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
37141 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Grzybek, Maria |
Daty biograficzne |
(1952- ). |
9 (RLIN) |
100399 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Makarski, Sylwester |
Daty biograficzne |
(1942- ). |
9 (RLIN) |
13731 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Rzeszowski. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
101118 |
920 ## - ISBN |
ISBN |
978-83-7996-322-5 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |