Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich T.3.2 : podręcznik do nauki zawodu piekarz, technik technologii żywności /
Giemza, Ewa.
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich T.3.2 : podręcznik do nauki zawodu piekarz, technik technologii żywności / Ewa Giemza. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2016. - 152 s. : il. kolor. ; 24 cm.
Na okł. : do nowej podstawy programowej. Reforma 2012.
Bibliogr. s. 146-149.
9788302157103
Piekarstwo--podręczniki.
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich T.3.2 : podręcznik do nauki zawodu piekarz, technik technologii żywności / Ewa Giemza. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2016. - 152 s. : il. kolor. ; 24 cm.
Na okł. : do nowej podstawy programowej. Reforma 2012.
Bibliogr. s. 146-149.
9788302157103
Piekarstwo--podręczniki.