Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego /
Iwański, Robert Zbigniew.
Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego / Robert Z. Iwański ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. - Szczecin : Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, 2013. - 134 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 121-129.
Streszcz. niem. i ang.
9788376631660
Bakterie kwasu mlekowego--zastosowania przemysłowe.
Piekarstwo--techniki.
Żywność--domieszki.
Pszenżyto--wykorzystanie.
Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego / Robert Z. Iwański ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. - Szczecin : Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny, 2013. - 134 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. s. 121-129.
Streszcz. niem. i ang.
9788376631660
Bakterie kwasu mlekowego--zastosowania przemysłowe.
Piekarstwo--techniki.
Żywność--domieszki.
Pszenżyto--wykorzystanie.