Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego / (Record no. 64615)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01724cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002920813
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231114025.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788376631660
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414156427
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw SZCZ ZUT/MG
Instytucja, która wprowadziła rekord SZCZ ZUT/MG
Instytucja, która zmodyfikowała rekord SZCZ ZUT/MG
-- WA M/AH
-- SZCZ ZUT/MG
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
-- ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Iwański, Robert Zbigniew.
9 (RLIN) 135394
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Możliwości wykorzystania wybranych preparatów z bakteriami kwasu mlekowego jako czynnika poprawiającego przydatność technologiczną i żywieniową pieczywa pszenżytniego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Robert Z. Iwański ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Szczecin :
Nazwa wydawcy Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny,
Data wydania 2013.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 134 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 121-129.
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu Dostępne również w wersji elektronicznej.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. niem. i ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Bakterie kwasu mlekowego
Określnik rzeczowy zastosowania przemysłowe.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 135395
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piekarstwo
Określnik rzeczowy techniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 118031
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy domieszki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36371
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Pszenżyto
Określnik rzeczowy wykorzystanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 135396
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin).
Relationship pbl
9 (RLIN) 95829
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny (Szczecin).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo Uczelniane.
Relationship pbl
9 (RLIN) 112470
856 48 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Wyszczególnienie materiału Okładka
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx002920813.jpg">http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/xx002920813.jpg</a>
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) <a href="http://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/55453">http://zbc.ksiaznica.szczecin.pl/publication/55453</a>
920 ## -
-- 978-83-7663-166-0
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 07/03/2023 IN/31/2023 40.00 1000340231   340231 1000340231 07/03/2023 40.00 07/03/2023 Basic collection