Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym /
Nowogródzka, Teresa.
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym / Teresa Nowogródzka. - Wydanie I. - Warszawa : CeDeWu, 2019. - 368 stron : ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia na stronach 307-340.
Monografia dla teoretyków i praktyków zarządzania oraz studentów: technologii żywności i żywienia człowieka, bezpieczeństwa żywności, inżynierii produkcji, rolnictwa.
9788381021357
2001-
Przedsiębiorstwa--innowacje.
Zarządzanie--innowacje.
Konsumpcja zrównoważona.
Żywność naturalna--produkcja i handel.
Innowacje
Produkcja żywności
Produkty ekologiczne
Zarządzanie innowacjami
Zarządzanie jakością
Żywność
Polska
Monografia
Rolnictwo i leśnictwo
Zarządzanie i marketing
Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym / Teresa Nowogródzka. - Wydanie I. - Warszawa : CeDeWu, 2019. - 368 stron : ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia na stronach 307-340.
Monografia dla teoretyków i praktyków zarządzania oraz studentów: technologii żywności i żywienia człowieka, bezpieczeństwa żywności, inżynierii produkcji, rolnictwa.
9788381021357
2001-
Przedsiębiorstwa--innowacje.
Zarządzanie--innowacje.
Konsumpcja zrównoważona.
Żywność naturalna--produkcja i handel.
Innowacje
Produkcja żywności
Produkty ekologiczne
Zarządzanie innowacjami
Zarządzanie jakością
Żywność
Polska
Monografia
Rolnictwo i leśnictwo
Zarządzanie i marketing