Zarządzanie innowacyjnym ekoproduktem żywnościowym / Teresa Nowogródzka.

By: Nowogródzka, Teresa [Autor]Contributor(s): CeDeWu [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : CeDeWu, 2019. Edition: Wydanie IDescription: 368 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminAudience: Poziom nauczania: Szkoły wyższeISBN: 9788381021357Subject(s): 2001- | Przedsiębiorstwa -- innowacje | Zarządzanie -- innowacje | Konsumpcja zrównoważona | Żywność naturalna -- produkcja i handel | Innowacje | Produkcja żywności | Produkty ekologiczne | Zarządzanie innowacjami | Zarządzanie jakością | Żywność | Polska | Rolnictwo i leśnictwo | Zarządzanie i marketingGenre/Form: Monografia
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 340932 608.2 Available 1000340932
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 329420 608.2 Available 1000329420
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 329421 608.2 Tylko na miejscu 1000329421

Bibliografia na stronach 307-340.

Monografia dla teoretyków i praktyków zarządzania oraz studentów: technologii żywności i żywienia człowieka, bezpieczeństwa żywności, inżynierii produkcji, rolnictwa.