Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : przygotowanie i wydawanie dań : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : HGT.02 : podręcznik. Cz. 2 /
Konarzewska, Małgorzata.
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : przygotowanie i wydawanie dań : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : HGT.02 : podręcznik. Cz. 2 / Przygotowanie i wydawanie dań Małgorzata Konarzewska. - Wydanie VIII (2021). - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2021. - 576 stron : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
U góry okładki: Reforma 2019.
Bibliografia na stronach 571-572.
Dla uczniów branżowej szkoły I stopnia, technikum.
9788302183102 9788302183126
Gastronomia--podręczniki dla szkół średnich.
Kuchnia--podręczniki dla szkół średnich.
Żywienie--podręczniki dla szkół średnich.
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : przygotowanie i wydawanie dań : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : HGT.02 : podręcznik. Cz. 2 / Przygotowanie i wydawanie dań Małgorzata Konarzewska. - Wydanie VIII (2021). - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2021. - 576 stron : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
U góry okładki: Reforma 2019.
Bibliografia na stronach 571-572.
Dla uczniów branżowej szkoły I stopnia, technikum.
9788302183102 9788302183126
Gastronomia--podręczniki dla szkół średnich.
Kuchnia--podręczniki dla szkół średnich.
Żywienie--podręczniki dla szkół średnich.