Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : przygotowanie i wydawanie dań : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : HGT.02 : podręcznik. Cz. 2 / Małgorzata Konarzewska.

By: Konarzewska, Małgorzata [Autor]Contributor(s): Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 2021. Edition: Wydanie VIII (2021)Description: 576 stron : ilustracje kolorowe ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788302183102; 9788302183126Other title: Przygotowanie i wydawanie dańSubject(s): Gastronomia -- podręczniki dla szkół średnich | Kuchnia -- podręczniki dla szkół średnich | Żywienie -- podręczniki dla szkół średnich
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 341214/2 64 Tylko na miejscu 1000341215

U góry okładki: Reforma 2019.

Bibliografia na stronach 571-572.

Dla uczniów branżowej szkoły I stopnia, technikum.