Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych : systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym /
Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych : systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym /
pod redakcją Joanny Stadnik ; autorzy: Joanna Barłowska [i 27 pozostałych].
- Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, © copyright 2022.
- 231 stron : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
Bibliografia przy pracach.
9788372593535
Żywność--pakowanie.
Związki biologicznie czynne.
Żywność--skład chemiczny.
Żywność--aspekt zdrowotny.
Żywność--konserwowanie.
Bibliografia przy pracach.
9788372593535
Żywność--pakowanie.
Związki biologicznie czynne.
Żywność--skład chemiczny.
Żywność--aspekt zdrowotny.
Żywność--konserwowanie.