Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych : systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym / pod redakcją Joanny Stadnik ; autorzy: Joanna Barłowska [i 27 pozostałych].

Contributor(s): Stadnik, Joanna (technologia żywności i żywienia) [Redakcja] | Barłowska, Joanna [Autor] | Uniwersytet Przyrodniczy (Lublin). Wydawnictwo [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, © copyright 2022. Description: 231 stron : ilustracje kolorowe ; 25 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 9788372593535Subject(s): Żywność -- pakowanie | Związki biologicznie czynne | Żywność -- skład chemiczny | Żywność -- aspekt zdrowotny | Żywność -- konserwowanie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 339593 664 Tylko na miejscu 1000339593

Bibliografia przy pracach.