Żywienie człowieka zdrowego i chorego. 2 /
Żywienie człowieka zdrowego i chorego. 2 /
redaktorzy naukowi: Marian Grzymisławski, Małgorzata Moszak ; autorzy: Joanna Bajerska [i 39 pozostałych].
- Wydanie III.
- Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2022.
- XX, 619 stron : ilustracje ; 24 cm.
Tytuł tomu 1: Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów uniwersytetów przyrodniczych, medycznych, i innych uczelni wyższych realizujących przedmioty z zakresu żywienia, a także dla osób praktycznie zajmujących się tym zagadnieniem - lekarzy, dietetyków, żywieniowców, technologów żywności oraz personelu szpitali, sanatoriów i domów opieki.
9788301222864 9788301221171
Żywienie--podręczniki akademickie.
Dietetyka--podręczniki akademickie.
Dietoterapia--podręczniki akademickie.
Tytuł tomu 1: Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu.
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Dla studentów uniwersytetów przyrodniczych, medycznych, i innych uczelni wyższych realizujących przedmioty z zakresu żywienia, a także dla osób praktycznie zajmujących się tym zagadnieniem - lekarzy, dietetyków, żywieniowców, technologów żywności oraz personelu szpitali, sanatoriów i domów opieki.
9788301222864 9788301221171
Żywienie--podręczniki akademickie.
Dietetyka--podręczniki akademickie.
Dietoterapia--podręczniki akademickie.