Technologia tłuszczów jadalnych /
Niewiadomski, Henryk (1905-1992).
Technologia tłuszczów jadalnych / Henryk Niewiadomski. - Wyd. 2 zm. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1993. - 464 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych, dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności i pracowników naukowych szkół wyższych.
8320414849
Substancje tłuszczowe jadalne--przerób.
Technologia tłuszczów jadalnych / Henryk Niewiadomski. - Wyd. 2 zm. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1993. - 464 s. : il. ; 24 cm.
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych, dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności i pracowników naukowych szkół wyższych.
8320414849
Substancje tłuszczowe jadalne--przerób.