Technologia tłuszczów jadalnych / Henryk Niewiadomski.

By: Niewiadomski, Henryk, (1905-1992)Contributor(s): Wydawnictwa Naukowo-Techniczne [pbl]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 1993. Edition: Wyd. 2 zmDescription: 464 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8320414849Subject(s): Substancje tłuszczowe jadalne -- przerób
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 342737 Available 1000342737

Bibliogr. przy rozdz. Indeks.

Dla studentów uczelni rolniczych i technicznych, dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności i pracowników naukowych szkół wyższych.