Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego /
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego /
pod redakcją Marty Mitek i Krzysztofa Leszczyńskiego.
- Wydanie 2.
- Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2022.
- 345 stron : ilustracje ; 24 cm.
Bibliografia przy rozdziałach.
9788382370713
Surowce roślinne
Owoce
Warzywa
Zboże
Technologia żywności
Przemysł rolno-spożywczy.
Owoce--przerób.
Warzywa--przerób.
Praca zbiorowa
Podręcznik
Rolnictwo i leśnictwo
Bibliografia przy rozdziałach.
9788382370713
Surowce roślinne
Owoce
Warzywa
Zboże
Technologia żywności
Przemysł rolno-spożywczy.
Owoce--przerób.
Warzywa--przerób.
Praca zbiorowa
Podręcznik
Rolnictwo i leśnictwo