Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego / pod redakcją Marty Mitek i Krzysztofa Leszczyńskiego.

Contributor(s): Mitek, Marta, (1951- ) [Autor, Redakcja] | Leszczyński, Krzysztof (technologia żywności) [Autor, Redakcja] | Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). Wydawnictwo [Wydawca]Material type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2022. Edition: Wydanie 2Description: 345 stron : ilustracje ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminAudience: Inżynierowie | Poziom nauczania: Szkoły wyższeISBN: 9788382370713Subject(s): Surowce roślinne | Owoce | Warzywa | Zboże | Technologia żywności | Przemysł rolno-spożywczy | Owoce -- przerób | Warzywa -- przerób | Rolnictwo i leśnictwoGenre/Form: Praca zbiorowa | Podręcznik Online resources: Okładki | Spis treści
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 5.0 (1 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Reference collection Reference collection BUEK Wypożyczalnia 346641 664 Checked out 31/05/2025 1000346641
Reading room collection Reading room collection BUEK Czytelnia Główna 346640 664 Tylko na miejscu 1000346640

Bibliografia przy rozdziałach.