Towaroznawcza charakterystyka jakości mięsa jagniąt / (Record no. 12567)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01092cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2007930824
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231102108.0
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)177307990
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł U/BWES
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł U/BWES
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/AS
-- Ł U/ASs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ja2007008748
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kędzior, Władysław.
9 (RLIN) 12694
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Towaroznawcza charakterystyka jakości mięsa jagniąt /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Władysław Kędzior.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Akademia Ekonomiczna,
Data wydania 1995.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 139 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Krakowie. Seria Specjalna : Monografie,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0209-1674 ;
Numeracja nr 123
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 116-127.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso jagnięce
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 50543
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Seria Specjalna,
Nazwa podserii/części/sekcji Monografie
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0209-1674
Numeracja nr 123
9 (RLIN) 2016
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 13/03/1997   199450 1000199450 13/03/1997 13/03/1997 Basic collection
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 13/03/1997   199449 1000199449 13/03/1997 13/03/1997 Basic collection
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 13/03/1997   199448 1000199448 31/07/2009 13/03/1997 Basic collection