Towaroznawcza charakterystyka jakości mięsa jagniąt / Władysław Kędzior.

By: Kędzior, WładysławMaterial type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Krakowie. Seria Specjalna, Monografie ; nr 123Publication details: Kraków : Akademia Ekonomiczna, 1995. Description: 139 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminSubject(s): Mięso jagnięce -- jakość
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 199450 Available 1000199450
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 199449 Available 1000199449
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 199448 Available 1000199448

Bibliogr. s. 116-127.

Streszcz. ang.