Lebensmittelchemie / (Record no. 14237)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00947cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx001863561 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231102256.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 3540556451 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)751149306 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 7/MN |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 7/BZ |
-- | KR 7/BZs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Baltes, Werner. |
9 (RLIN) | 2968 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Lebensmittelchemie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Werner Baltes. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | 3 Aufl. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Berlin : |
Nazwa wydawcy | Springer, |
Data wydania | 1992. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XVII, 474 s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Tytuł | Springer-Lehrbuch, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0937-7433 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 449-450. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | skład chemiczny. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 36398 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Springer-Verlag (Berlin). |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 101942 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Springer-Lehrbuch |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0937-7433 |
9 (RLIN) | 129261 |
920 ## - | |
-- | 3-540-55645-1 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Basic collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 07/05/1997 | 3 | 202699 | 1000202699 | 22/01/2006 | 07/05/1997 | Basic collection |