Hotel and food service marketing : (Record no. 14496)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01088cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | zz2007848676 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231093038.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 0304315338 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1412945020 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 122/TZ |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 122/TZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 122/MN |
-- | KR 7/AK |
-- | KR 122/MN |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Buttle, Francis. |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 4736 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Hotel and food service marketing : |
Ciąg dalszy tytułu | a managerial approach / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Francis Buttle. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Reprinted. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | London : |
Nazwa wydawcy | Cassell Educational, |
Data wydania | 1993. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XII, 414 stron : |
Oznaczenie ilustracji | ilustracje ; |
Format | 25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia przy rozdziałach. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Marketing usług. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 29239 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Hotele |
Określnik rzeczowy | zarządzanie |
Określnik geograficzny | Wielka Brytania. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 161461 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Restauracje |
Określnik rzeczowy | personel |
Określnik geograficzny | Wielka Brytania. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 161462 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Cassell & Company. |
Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 105159 |
920 ## - | |
-- | 0-304-31533-8 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Basic collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 03/06/1997 | 8 | 198279 | 1000198279 | 14/09/2005 | 03/06/1997 | Basic collection |