Hotel and food service marketing : (Record no. 14496)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01088cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2007848676
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231093038.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0304315338
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412945020
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 122/TZ
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 122/TZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 122/MN
-- KR 7/AK
-- KR 122/MN
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Buttle, Francis.
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 4736
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Hotel and food service marketing :
Ciąg dalszy tytułu a managerial approach /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Francis Buttle.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Reprinted.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania London :
Nazwa wydawcy Cassell Educational,
Data wydania 1993.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XII, 414 stron :
Oznaczenie ilustracji ilustracje ;
Format 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Marketing usług.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 29239
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Hotele
Określnik rzeczowy zarządzanie
Określnik geograficzny Wielka Brytania.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 161461
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Restauracje
Określnik rzeczowy personel
Określnik geograficzny Wielka Brytania.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 161462
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Cassell & Company.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Relationship pbl
9 (RLIN) 105159
920 ## -
-- 0-304-31533-8
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 03/06/1997 8 198279 1000198279 14/09/2005 03/06/1997 Basic collection