Fat-soluble vitamin essays in food analysis : (Record no. 14732)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01027cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx001863788 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231102307.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 1851662391 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)751151627 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 7/ks/EG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 7/AKs |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA | |
Kod kraju wydania | xxk |
-- | xxu |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Ball, George F. M. |
9 (RLIN) | 2956 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Fat-soluble vitamin essays in food analysis : |
Ciąg dalszy tytułu | a comprehensive review / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | G. F. M. Ball. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | London ; |
-- | New York : |
Nazwa wydawcy | Elsevier, |
Data wydania | 1988. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XII, 326 s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 292-313. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | analiza. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 36365 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | zawartość witamin. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 36408 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Witaminy w żywieniu człowieka. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 37051 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Witaminy rozpuszczalne w tłuszczach. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 35314 |
920 ## - | |
-- | 1-85166-239-1 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Basic collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 26/05/1997 | 2 | 183568 | 1000183568 | 22/01/2006 | 26/05/1997 | Basic collection |