MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01250cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
zz2005802436 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231102921.0 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749801312 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/RA |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/RA |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/RA |
-- |
KR 197/RRs |
-- |
Ł U/AG |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Łuczka-Bakuła, Władysława |
Daty biograficzne |
(1954- ). |
9 (RLIN) |
24124 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Uwarunkowania produkcji i konsumpcji żywności ekologicznej / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Władysława Łuczka-Bakuła. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Poznań : |
Nazwa wydawcy |
Wydaw. AE, |
Data wydania |
1995. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
175 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Seria 2, Prace Habilitacyjne, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1230-6673 ; |
Numeracja |
z. 142 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 161-171. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność naturalna |
Określnik rzeczowy |
konsumpcja. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
58136 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność naturalna |
Określnik rzeczowy |
produkcja i handel. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36417 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Ekonomiczna (Poznań). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
100712 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Seria 2, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Prace Habilitacyjne |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1230-6673 |
Numeracja |
z. 142 |
9 (RLIN) |
2020 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Basic collection |