Uwarunkowania produkcji i konsumpcji żywności ekologicznej / (Record no. 15682)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01250cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2005802436
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231102921.0
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749801312
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/RA
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/RA
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/RA
-- KR 197/RRs
-- Ł U/AG
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Łuczka-Bakuła, Władysława
Daty biograficzne (1954- ).
9 (RLIN) 24124
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Uwarunkowania produkcji i konsumpcji żywności ekologicznej /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Władysława Łuczka-Bakuła.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydaw. AE,
Data wydania 1995.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 175 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł Zeszyty Naukowe / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Seria 2, Prace Habilitacyjne,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1230-6673 ;
Numeracja z. 142
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 161-171.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność naturalna
Określnik rzeczowy konsumpcja.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 58136
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność naturalna
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36417
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Ekonomiczna (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Relationship pbl
9 (RLIN) 100712
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Seria 2,
Nazwa podserii/części/sekcji Prace Habilitacyjne
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1230-6673
Numeracja z. 142
9 (RLIN) 2020
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 17/07/1997 11 205318 1000205318 12/06/2019 17/07/1997 Basic collection