Uwarunkowania produkcji i konsumpcji żywności ekologicznej / Władysława Łuczka-Bakuła.

By: Łuczka-Bakuła, Władysława, (1954- )Contributor(s): Akademia Ekonomiczna (Poznań). Wydawnictwo [pbl]Material type: TextTextLanguage: Polish Summary language: English Series: Zeszyty Naukowe - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu. Seria 2, Prace Habilitacyjne ; z. 142Publication details: Poznań : Wydaw. AE, 1995. Description: 175 s. : il. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminSubject(s): Żywność naturalna -- konsumpcja | Żywność naturalna -- produkcja i handel
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 205318 Available 1000205318

Bibliogr. s. 161-171.

Streszcz. ang.