MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01111cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
zz2004991425 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231093732.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0849389763 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1413186880 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 7/EG |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 7/EG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 7/TS |
-- |
KR 7/DZs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Food shelf life stability : |
Ciąg dalszy tytułu |
chemical, biochemical, and microbiological changes / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by N. A. Michael Eskin, David S. Robinson. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Boca Raton : |
Nazwa wydawcy |
CRC Press, |
Data wydania |
cop. 2001. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
[12], 370 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
wykr. ; |
Format |
25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Tytuł |
CRC Series in Contemporary Food Science |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
przechowywanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
36395 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Data trwałości żywności. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
39579 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Eskin, N. A. M. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
43567 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Robinson, David S. |
Daty biograficzne |
(1935- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
43660 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
CRC Series in Contemporary Food Science |
9 (RLIN) |
43589 |
920 ## - |
-- |
0-8493-8976-3 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Basic collection |