Food shelf life stability : (Record no. 22950)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01111cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2004991425
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231093732.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0849389763
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413186880
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 7/EG
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 7/EG
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 7/TS
-- KR 7/DZs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Food shelf life stability :
Ciąg dalszy tytułu chemical, biochemical, and microbiological changes /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by N. A. Michael Eskin, David S. Robinson.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Boca Raton :
Nazwa wydawcy CRC Press,
Data wydania cop. 2001.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [12], 370 s. :
Oznaczenie ilustracji wykr. ;
Format 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Tytuł CRC Series in Contemporary Food Science
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy przechowywanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36395
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Data trwałości żywności.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 39579
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Eskin, N. A. M.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 43567
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Robinson, David S.
Daty biograficzne (1935- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 43660
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł CRC Series in Contemporary Food Science
9 (RLIN) 43589
920 ## -
-- 0-8493-8976-3
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Basic collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 11/08/2004 K-323/2004 538.29 1000260867 28 260867 1000260867 25/01/2016 05/10/2004 Basic collection