Technologia żywności : (Record no. 25655)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01299cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne zz2005990521
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231114013.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8372446032
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749899271
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/LK
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/LK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/LK
-- WA N/PBbj
-- LUBL 58/ESs
-- WA N/PBbps
-- KR U/42JCs
080 ## - UNIVERSAL DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER
Universal Decimal Classification number 664(075.8)
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Biller, Elżbieta.
9 (RLIN) 46765
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia żywności :
Ciąg dalszy tytułu wybrane zagadnienia /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Elżbieta Biller ; [aut. rozdz. XIV Andrzej Neryng].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW,
Data wydania 2005.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 234, [2] s. :
Oznaczenie ilustracji fot., rys., wykr. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów studiów dziennych, zaocznych, wieczorowych i zamiejscowych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie, dla studentów Wydziału Inżynierii Produkcji SGGW, a także dla osób specjalizujących się w zakresie utrwalania i przetwórstwa żywności.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 32444
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Neryng, Andrzej.
9 (RLIN) 49513
920 ## -
-- 83-7244-603-2
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 07/03/2023 IN/28/2023 38.00 1000340476   340476 1000340476 07/03/2023 38.00 07/03/2023 Basic collection