Technologia żywności : wybrane zagadnienia / Elżbieta Biller ; [aut. rozdz. XIV Andrzej Neryng].

By: Biller, ElżbietaContributor(s): Neryng, AndrzejMaterial type: TextTextPublication details: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. Description: 234, [2] s. : fot., rys., wykr. ; 24 cmContent type: Tekst Media type: Bez urządzenia pośredniczącego Carrier type: WoluminISBN: 8372446032Subject(s): Przemysł rolno-spożywczy -- podręczniki akademickie
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Basic collection Basic collection BUEK Magazyn 340476 Available 1000340476

Bibliogr. przy rozdz.

Dla studentów studiów dziennych, zaocznych, wieczorowych i zamiejscowych Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW w Warszawie, dla studentów Wydziału Inżynierii Produkcji SGGW, a także dla osób specjalizujących się w zakresie utrwalania i przetwórstwa żywności.