Mleczarstwo : (Record no. 2771)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01171cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx002734004
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231093615.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 838649784X
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8386497874
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414130714
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł 30/BSt
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł 30/BSt
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł 30/BPa
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mleczarstwo :
Ciąg dalszy tytułu zagadnienia wybrane.
Oznaczenie podserii/części/sekcji [1] /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności pod red. Stefana Ziajki ; Akademia Rolniczo-Techniczna im. M. Oczapowskiego w Olsztynie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo ART,
Data wydania 1997.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 324 s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów wydziałów Technologii Żywności i Medycyny Weterynaryjnej oraz osób zainteresowanych przetwórstwem mleka.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł mleczarski
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 66072
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Ziajka, Stefan.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 23781
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Relationship pbl
9 (RLIN) 142814
920 ## -
-- 83-86497-84-X
920 ## -
-- 83-86497-87-4
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Reading room collection
Holdings
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 15/03/2023 IN/48/2023 20.00 1000341011   341011/1 1000341011 15/03/2023 20.00 15/03/2023 Basic collection
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 15/03/2023 IN/48/2023 20.00 1000341009   341009/1 1000341009 15/03/2023 20.00 15/03/2023 Basic collection