MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01171cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
Pole kontrolne |
xx002734004 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
Pole kontrolne |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
Pole kontrolne |
20241231093615.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
838649784X |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8386497874 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1414130714 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
Ł 30/BSt |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
Ł 30/BSt |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
Ł 30/BPa |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Mleczarstwo : |
Ciąg dalszy tytułu |
zagadnienia wybrane. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
[1] / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Stefana Ziajki ; Akademia Rolniczo-Techniczna im. M. Oczapowskiego w Olsztynie. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Olsztyn : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo ART, |
Data wydania |
1997. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
324 s. : |
Oznaczenie ilustracji |
il. ; |
Format |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Dla studentów wydziałów Technologii Żywności i Medycyny Weterynaryjnej oraz osób zainteresowanych przetwórstwem mleka. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł mleczarski |
Określnik formy |
podręczniki akademickie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
66072 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Ziajka, Stefan. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
23781 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Akademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Relationship |
pbl |
9 (RLIN) |
142814 |
920 ## - |
-- |
83-86497-84-X |
920 ## - |
-- |
83-86497-87-4 |
942 ## - POLA KOHA |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane |
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu |
Reading room collection |