Metody fluorescencyjne w badaniach żywności / (Rekord nr 37630)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01156cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
Pole kontrolne xx001299450
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
Pole kontrolne NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
Pole kontrolne 20241231104546.0
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788374173605
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)316580873
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł U/GS
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł U/GS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/GS
-- WA U/JKs
-- KR U/GZs
-- SZCZ 004/KKs
-- KR U/GZs
-- OLSZT 003/BK
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number ja2009003451
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sikorska, Ewa.
9 (RLIN) 53033
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Metody fluorescencyjne w badaniach żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ewa Sikorska ; Akademia Ekonomiczna w Poznaniu.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
Data wydania 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 213, [1] s. :
Oznaczenie ilustracji il. ;
Format 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 185-206.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy badania.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75484
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 36365
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Fluorescencja
Określnik rzeczowy pomiar.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75485
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Ekonomiczna (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Relationship pbl
9 (RLIN) 100712
920 ## -
-- 978-83-7417-360-5
942 ## - POLA KOHA
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Inne/Ogólny schemat klasyfikacji
Typ dokumentu Księgozbiór czytelni
Egzemplarze
Status wycofania Status zagubienia Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane Status zniszczenia Dostępność Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Źródło nabycia Wartość, cena zakupu Numer inwentarzowy Ilość wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Koszt zastąpienia Cena obowiązuje od Typ dokumentu Koha
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 24/03/2023 IN/69/2023 27.00 1000342030   342030 1000342030 24/03/2023 27.00 24/03/2023 Księgozbiór podstawowy
    Inne/Ogólny schemat klasyfikacji     BUEK BUEK Magazyn 14/04/2023 IN/83/2023 29.92 1000342368   342368 1000342368 14/04/2023 29.92 14/04/2023 Księgozbiór podstawowy