Mikrobiologia żywności / (Record no. 38725)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01111cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
Pole kontrolne | xx001430072 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
Pole kontrolne | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
Pole kontrolne | 20241231090552.0 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788371605369 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)750574897 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | LUBL 58/LL |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/LL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL 58/MN |
-- | LUBL 58/ESs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Trojanowska, Krystyna |
Daty biograficzne | (1937- ). |
9 (RLIN) | 82364 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Mikrobiologia żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Krystyna Trojanowska, Helena Giebel, Barbara Gołębiowska. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Wyd. 4. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Poznań : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, |
Data wydania | 2009. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 157 s. : |
Oznaczenie ilustracji | il. ; |
Format | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 157. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | mikrobiologia |
Określnik formy | podręczniki akademickie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80307 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Giebel, Helena. |
9 (RLIN) | 82365 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Gołębiowska, Barbara |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (technologia żywności). |
9 (RLIN) | 82366 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). |
Nazwa jednostki podrzędnej | Wydawnictwo. |
Relationship | pbl |
9 (RLIN) | 104931 |
920 ## - | |
-- | 978-83-7160-536-9 |
942 ## - POLA KOHA | |
Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Inne/Ogólny schemat klasyfikacji |
Typ dokumentu | Reading room collection |
Status wycofania | Status zagubienia | Schemat, według którego wydawnictwa są ustawiane | Status zniszczenia | Dostępność | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Źródło nabycia | Wartość, cena zakupu | Numer inwentarzowy | Ilość wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Koszt zastąpienia | Cena obowiązuje od | Typ dokumentu Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Inne/Ogólny schemat klasyfikacji | BUEK | BUEK | Magazyn | 09/03/2023 | IN/37/2023 | 18.00 | 1000340862 | 340862 | 1000340862 | 09/03/2023 | 18.00 | 09/03/2023 | Basic collection |